Klantervaringen

Dit zeggen anderen over onze begeleiding

...

Oefen je coach gesprek ervaring

Als beginnend coach vond ik bij Janneke precies dat waar ik naar op zoek was: Iemand met kennis van zaken en ervaring om oefengesprekken mee te voeren!

Ze is enthousiast en charismatisch ,ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Ze gaf me tijdens de oefengesprekken de ruimte om mijn eigen weg te ontdekken als coach. Tegelijkertijd voelde ze ook precies aan wanneer ik meer ondersteuning nodig had als beginner. Onze oefengesprekken konden mij een veilige ruimte bieden om te leren, te proberen, te experimenteren en gaandeweg aan mijn zelfvertrouwen als coach te bouwen. Ik zie het als een zeer waardevol en cruciaal onderdeel van mijn vorming tot coach.


Oefen je sollicitatie

Ik heb de samenwerking met Lucienne als zeer prettig en leerzaam ervaren. De opmerkingen van Lucienne en tips gaan de basis vormen van mijn sollicitatievoorbereiding omdat ik vind dat je een punt hebt.

En dat is een compliment voor jou, want in de meeste gevallen leg ik opmerkingen over mijn doen en laten naast mij neer. Je wist goed te verwoorden waarom ander gedrag voor mij in bepaalde situaties wellicht een betere optie is. Je drong me niets op maar je benoemde gewoon wat ik deed en hoe ik hetzelfde eventueel anders zou kunnen zeggen. De manier waarop je dat deed, vond ik ook prettig. Je bent rustig, je kiest je woorden zorgvuldig en je hebt oog voor je klant. Ik ben heel tevreden over de sessies en het behaalde resultaat.


Laten we kennis maken

Wil je graag met ons in gesprek gaan?

Neem contact met ons op voor een afspraak of een vrijblijvende kennismaking.

AFSPRAAK MAKEN
Webdesign: Alwin de Koop, CodeGorilla | Fotografie: Dany Brix | Tekeningen: Pim Frikken